Европейският прокурор Лаура Кьовеши проверява видео  с бившия министър на

...
Европейският прокурор Лаура Кьовеши проверява видео  с бившия министър на
Коментари Харесай

Кьовеши подгони Танева. Уличена в лъжа?

Европейският прокурор Лаура Кьовеши ревизира видео  с някогашния министър на земеделието Десислава Танева, която споделя: " Да излъжем Европа, с цел да не спре парите ".

Тя е наблюдаващ по инспекцията на видеозаписа, в който тя моли зеленчукопроизводителите да не повдигат тематиката с корупцията.

Биволъ “ разгласи, че представител на медията е свикан в Икономическа полиция към Главна дирекция „ Национална полиция “ (ГДНП) на Министерството на вътрешните работи (МВР), на която е разпоредена инспекцията по проблема.

 По-късно за съществуването на кореспонденция е доказано и от Върховната касационна прокуратура (ВКП). Останалите пет тематични сигнала на „ Биволъ “ от юни 2021 година, изпратени до президента и служебния министър председател по отношение на източване на евросредства, са на път също да бъдат препратени към Европрокуратурата по решение на ВКП.

Говорителката на Лаура Кьовеши отговори на „ Биволъ “, че офисът на основния прокурор на Европейски Съюз няма право да разяснява каквото и да било във връзка едно „ настоящо следствие “.  

Подчинените на основната прокурорка на Европейски Съюз Лаура Кодруца Кьовеши ревизират записа, в който някогашната министърка на земеделието, храните и горите в кабинета „ Борисов “ Десислава Танева приканва в прав текст за укриване на финансовите измами при осъществяване на европейските стратегии в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР